Body & Fitness Home

Body & Fitness Forum

Robbert's Tripple
 Dagprogramma The Ultimate Challenge
Ultimate Challenge Flyer
Ultimate Challenge
Shock Schema

Voeding
 Het Ketogeen diŽet
voedingsschema opstellen
Fructose vs. Glucose
Cyclische Ketogeen Dieet
Dieet calculator
Vetzuurtabel
diet calculator (Eng)
GABA
Vitamines & mineralen
 Vitamine A (Retinol)
Vitamine B1 (Thiamine)
Vitamine B2 (Riboflavine)
Vitamine B5 (Panthoteenzuur)
Vitamine B6 (pyrodoxyne)
Vitamine B12
Vitamine C
Vitamine E
Vitamine D
Vitamine K
Biotine
Calcium
Choline
Chroom
Fosfor
Foliumzuur
Magnesium
Natrium
Kalium
Niacine
Voedingswaarden
Visolie EPA en DHA

Member Sites
 A - B

Training
 Tabata training
The Rep Range Chart
Bereken je 1RM
Absolutely Abs

Nieuwsbrieven
 mei 2010

Search

Sitemap

Adverteren
 Forum Top Banner
Forum Footer Banner
Subforum Banner

Historie

Contact

Disclaimer
 Privacybeleid

Forum Disclaimer

Onder het bestuur wordt verstaan: Administrator(s) en moderator(s) van B&F-fora.

Het bestuur van dit forum en aanverwante fora, cq sites mbt body-fitness.nl, verder aan te duiden als Body & Fitness Forum verklaart vanaf heden (25-01-2005), met terugwerkende kracht onderstaande regels van toepassing.

Iedere gebruiker, die een lidmaatschap bij B&F-fora heeft (een zogenaamd account) dient onderstaande regels in acht te nemen, en heeft ze aanvaard door het lidmaatschap van Body & Fitness Forum te aanvaarden of voort te zetten, indien zij reeds een lidmaatschap hadden voorafgaande bovenstaande datum.

Het gebruik van een geldig e-mail adres om lid te worden van het forum is een vereiste
De gebruiker dient er zorg voor te dragen dat het e-mail adres ook up to date blijft. Mocht het e-mail adres veranderen, dan is de gebruiker verplicht om dit in zijn of haar profiel aan te passen. Wanneer de gebruiken door het bestuur erop wordt geattendeerd dat zij het vermoeden hebben dat het opgegeven adres van de gebruiker niet meer functioneert, dan dient de gebruiker dit te controleren en ervoor te zorgen dat het adres of aangepast wordt of weer mail op ontvangen en gelezen kan worden. Wanneer een e-mail adres niet meer actief is, niet bestaat of er kan geen mail meer naar verstuurd worden, dan behoudt Body & Fitness Forum zich het recht voor om het account ofwel op te heffen of te blokkeren.

Het gebruik van meer dan 1 account wordt niet toegestaan
Bij ontdekking word je verzocht je eerste account weer te gebruiken. Nieuwere accounts van dezelfde persoon zullen, indien bekend, verwijderd worden. Eventuele uitzonderingen hierop gaan altijd in overleg met het beheer van Body & Fitness Forum

Aansprakelijkheid
Aansprakelijkheid van het bestuur en gebruikers voor gegevens van Body & Fitness Forum is uitgesloten. Gegevens van leden worden niet gedeeld met derden en dienen alleen voor administratieve doeleinden van Body & Fitness Forum zie ook 
Privacy Beleid

De handel in en het gebruik van steroiden en prohormonen is illegaal in o.a. de BeNeLux
De handel in en het gebruik van steroiden en prohormonen is geheel op eigen risico. Body & Fitness Forum schrijven voor, dat u op advies van een dokter handelt. Bij gebruik van een doktersadvies, blijven ook dan alle risico's voor rekening van de gebruiker. Het is verboden om Body & Fitness Forum te gebruiken om steroÔden en andere stoffen die als medicijn worden aangemerkt te verhandelen zowel publiekelijk als via PM.

De handel in het gebruik van supplementen is legaal in de Benelux
De handel in en het gebruik van supplementen is geheel op eigen risico. Het is niet toegestaan om Body & Fitness Forum te gebruiken om eigen supplementen te verhandelen dan wel er reclame voor te maken.

Forumshop
Body & Fitness Forum onttrekt zich van iedere aansprakelijkheid voor afgenomen produkten en gegeven adviezen. Adviezen zijn altijd vrijblijvend en indien opgevolgd op eigen risico toegepast.

Aanpassen en of verwijderen van berichten
Berichten op Body & Fitness Forum kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd, aangepast of verplaatst door het bestuur. Personen, niet behorende tot het bestuur, kunnen zich wenden tot het bestuur, indien zij van mening zijn dat een door het bestuur genomen beslissing met betrekking tot bovenstaande, onjuist is gevormd. Een berichtgeving van een persoon, niet behorende tot het bestuur, hoeft niet meegewogen bij een door het bestuur te maken beslissing.

Forumgebruik en Nettiquettes
Gebruikers van het board kunnen door het bestuur worden aangesproken op hun gedrag, getoond op Body & Fitness Forum.
Bij overtreding van de forumregels krijgen gebruikers 2 officiŽle waarschuwingen, die zullen worden toegezonden via e-mail of personal message (verder aangeduid als PM) die als onderwerp zullen dragen: Eerste officiŽle waarschuwing, respectievelijk Tweede officiŽle waarschuwing.
Indien een gebruiker voor de derde maal moet worden aangesproken op het gedrag, getoond op B&F-fora zal het lid onmiddelijk het gebruik van B&F-fora worden ontzegd. Dit zal worden meegedeeld in een e-mail of PM die als onderwerp zal dragen: Ban B&F-fora. Een ban kan tijdelijk of permanent gelden.

Aansprakelijkheid gebruikers
Gebruikers of ex-gebruikers die de voortgang van B&F-fora opzettelijk aantasten, en wisten of behoorden te weten dat hun handeling schadelijk is/was voor Body & Fitness Forum, kunnen aansprakelijk worden gesteld o.a. op grond van het plegen van een onrechtmatige daad (terug te vinden in 6:162 BW e.v.(NL recht) en art. 1382 e.v. BW (Belgisch Recht).

Bovenstaande regels zijn niet uitputtend en kunnen worden aangevuld indien het bestuur dat noodzakelijk acht.
Indien wijzigingen zich voordoen, zullen gebruikers met een lidmaatschap daarvan melding kunnen lezen in het Nieuws Forum. Het wederom inloggen of ingelogd blijven betekent, dat wijzigingen in de Disclaimer zijn geaccepteerd.