Body & Fitness Home

Body & Fitness Forum

Robbert's Tripple
 Dagprogramma The Ultimate Challenge
Ultimate Challenge Flyer
Ultimate Challenge
Shock Schema

Voeding
 Het Ketogeen diëet
voedingsschema opstellen
Fructose vs. Glucose
Cyclische Ketogeen Dieet
Dieet calculator
Vetzuurtabel
diet calculator (Eng)
GABA
Vitamines & mineralen
 Vitamine A (Retinol)
Vitamine B1 (Thiamine)
Vitamine B2 (Riboflavine)
Vitamine B5 (Panthoteenzuur)
Vitamine B6 (pyrodoxyne)
Vitamine B12
Vitamine C
Vitamine E
Vitamine D
Vitamine K
Biotine
Calcium
Choline
Chroom
Fosfor
Foliumzuur
Magnesium
Natrium
Kalium
Niacine
Voedingswaarden
Visolie EPA en DHA

Member Sites
 A - B

Training
 Tabata training
The Rep Range Chart
Bereken je 1RM
Absolutely Abs

Nieuwsbrieven
 mei 2010

Search

Sitemap

Adverteren
 Forum Top Banner
Forum Footer Banner
Subforum Banner

Historie

Contact

Disclaimer
 Privacybeleid

Het begin van Body & Fitness

In 2002 waren er maar een paar Nederlandse fitness fora. Velen maakten voor zo'n forum gebruik van gratis forumdiensten die hier en daar op het internet aangeboden worden.

Op een avond nodigde Perry, en ik beschouw hem als oprichter van Body & Fitness, me uit of ik op zijn site moderator(beheerder) wilde worden. Het forum waar hij gebruik van maakte was ook een gratis forum. Aangezien mijn baan bij een hostingprovider het toeliet een eigen forum op te zetten, inclusief domeinnaam, hostingruimte en MS SQL database, vroeg ik Perry of 't niet wat was om zelf een forum te gaan hosten.

Zo gezegd zo gedaan. Eerst moest er een beslissing genomen worden van welke forumsoftware we gebruik wilde maken. De keuze viel op Snitzforums. Snitzforums is gratis forumsoftware en heeft een levendige ondersteunende community en er waren veel uitbreidingen voor beschikbaar. Avonden hebben Per en ik eraan besteed om dat forum zo te krijgen zoals we dat wilden.

Perry nam de taak op zich om het board zelf in goede banen te leiden, stelde de regels op en zorgde voor het management, terwijl ik de taak op me nam om de techniek van het forum in orde te houden door modules en updates te installeren, (zelfveroorzaakte) bugs zien op te lossen. Avond aan avond was Perry op zoek naar mensen die op zoek waren naar meer informatie over bodybuilding, fitness en krachtsport en uit die leden zijn hele goede vriendschappen ontstaan. Van deze personen zijn er heel velen geweest die belangeloos hun tijd en moeite hebben besteed om als moderators/beheerders op het forum op te treden. Want een forum is niets zonder leden en zonder beheerders.

Toen het Body & Fitness forum steeds vaker werd bezocht bemerkten we dat er meer behoefte was aan een professioneel ontwikkeld forum, met goede ondersteuning en een betere performance. Dit keer kwamen we uit bij www.aspplayground.net. Een schitterend op performance gericht forum met een goede ondersteuning.

De laatste vernieuwing is deze site die als homepage voor het forum draait. In de nabije toekomst zal er een update van de webshop van het forum opgeleverd worden, zodat die niet meer via PM berichten afgehandeld hoeven te worden. Het wachten is op de programmeur om enkele aanpassingen af te ronden.

Op dit moment bevind zich nog een uitbreiding in de planning wat op dit moment geanalyseerd wordt, en dat zal inhouden dat men via deze site online zijn/haar trainingsschema bij kan gaan houden. De bedoeling is dat je een selectie kunt gaan maken van welke spiergroepen en bijbehorende oefeningen je in je training wilt passen, waarna je de mogelijkheid krijgt om op te geven met hoeveel setjes, reps en gewicht je dat wilt doen. Je trainingsschema moet dan ook in pdf te downloaden zijn, zodat je elke keer als je gaat trainen een actueel schema kunt downloaden.

Aan het einde van dit jaar of vroeg in 2006 komt er een nieuwe versie uit van ASPplayground, versie 3.0 Deze zal geheel gebruik maken van de geavanceerde mogelijkheden die de programmeertaal van vandaag te bieden heeft. Eerst zal de nieuwe software getest worden en ook moet bekeken worden of de aanpassingen die nu op 't forum zijn aangebracht overgenomen kunnen worden. Als dat gebeurd is zal zo rond maart - april 2006 het forum op basis van versie 3 in gebruik genomen worden.

Met sportieve groet,

namens het Body & Fitness Forum team,

Perry & Eref