Body & Fitness Home

Body & Fitness Forum

Robbert's Tripple
 Dagprogramma The Ultimate Challenge
Ultimate Challenge Flyer
Ultimate Challenge
Shock Schema

Voeding
 Het Ketogeen diŽet
voedingsschema opstellen
Fructose vs. Glucose
Cyclische Ketogeen Dieet
Dieet calculator
Vetzuurtabel
diet calculator (Eng)
GABA
Vitamines & mineralen
 Vitamine A (Retinol)
Vitamine B1 (Thiamine)
Vitamine B2 (Riboflavine)
Vitamine B5 (Panthoteenzuur)
Vitamine B6 (pyrodoxyne)
Vitamine B12
Vitamine C
Vitamine E
Vitamine D
Vitamine K
Biotine
Calcium
Choline
Chroom
Fosfor
Foliumzuur
Magnesium
Natrium
Kalium
Niacine
Voedingswaarden
Visolie EPA en DHA

Member Sites
 A - B

Training
 Tabata training
The Rep Range Chart
Bereken je 1RM
Absolutely Abs

Nieuwsbrieven
 mei 2010

Search

Sitemap

Adverteren
 Forum Top Banner
Forum Footer Banner
Subforum Banner

Historie

Contact

Disclaimer
 Privacybeleid

Ultimate Challenge

LOCHEM - Chris Rosales, eigenaar van Sportstudio Lochem, doet samen met Robbert-Jan van Heeckeren op zaterdag 29 en zondag 30 mei een poging om in zo weinig mogelijk tijd in alle twaalf Nederlandse provincies een training van minimaal een uur neer te zetten in de trainingsstijl van body- building.

De inspanningen tijdens deze Body & Fitness Forum / Netpulzzz Ultimate Challenge moeten leiden tot een nieuw Nederlands record binnen de NBBF (Nederlandse Body- building en Fitness Bond, red.). Ook willen de twee met de Challenge de body- buildingsport eens op een andere wijze over het voetlicht te brengen.
De recordpoging van het duo wordt een uitdaging op het gebied van snelheid, kracht en uithoudingsvermogen die Rosales en Van Heeckeren gezamenlijk proberen te volbrengen. De uitdaging is een samenwerking tussen Rosales, Van Heeckeren, de NBBF, Body & Fitness Forum, Netpulzzz en Occasion Fit- ness. Voor ieder getraind uur en de aanvangtijd daarvan tekenen twee onafhankelijke getuigen in een Challenge-logboek, dat later wordt gecontroleerd door de NBBF en een notaris. Die notaris maakt afsluitend een akte op van de trainingen en de eindtijd. Op 30 mei eindigt de recordpoging bij Sport- studio Lochem, waar ieder- een welkom is en kan kennismaken met Rosales, Van Heeckeren en de bodybuildingsport.

Chris Rosales - Rosales bouwde in de jaren '80 en begin jaren '90 aan een mooie sportloopbaan binnen de bodybuildingsport. Hij was onder andere te zien

Ultimate Challenge

op de Open Gelderse, Hercules, Iron Man, GP van Nederland en de Neder- landse kampioenschappen. Met de Challenge maakt hij zijn comeback binnen het circuit.

'Rosales en Van Heeckeren doen recordpoging'

Robbert-Jan Van Heeckeren -
Van Heeckeren, geboren in Zutphen, werd in 2006 wereldrecordhouder met de langste work-out in de geschiedenis van de body- buildingsport. Hij is bekend van het shockborstsysteem Robbert's Tripple en het ontwerpen en samenstellen van het supplement Detox One voor XXL Nutrition.

Met de recordpoging hoopt hij een nieuw record aan de bodybuildingsport te kun- nen toevoegen, waarbij zo- veel mogelijk mensen alles kunnen volgen en kunnen kennismaken met de prin- cipes van de bodybuilding- sport.

Updates


LOCHEM - Chris Rosales en Robbert-Jan van Heeckeren plaatsen op Body & Fitness Forum  regelmatig updates over hun voor- bereiding, de ontwikkelingen en andere weetjes. Ook op de persoonlijke websites van Rosales(www.sportstudiolochem.nl) en Van Heeckeren (www.robberts-tripple.nl) is informatie over de Challenge te vinden.