Body & Fitness Home

Body & Fitness Forum

Robbert's Tripple
 Dagprogramma The Ultimate Challenge
Ultimate Challenge Flyer
Ultimate Challenge
Shock Schema

Voeding
 Het Ketogeen diëet
voedingsschema opstellen
Fructose vs. Glucose
Cyclische Ketogeen Dieet
Dieet calculator
Vetzuurtabel
diet calculator (Eng)
GABA
Vitamines & mineralen
 Vitamine A (Retinol)
Vitamine B1 (Thiamine)
Vitamine B2 (Riboflavine)
Vitamine B5 (Panthoteenzuur)
Vitamine B6 (pyrodoxyne)
Vitamine B12
Vitamine C
Vitamine E
Vitamine D
Vitamine K
Biotine
Calcium
Choline
Chroom
Fosfor
Foliumzuur
Magnesium
Natrium
Kalium
Niacine
Voedingswaarden
Visolie EPA en DHA

Member Sites
 A - B

Training
 Tabata training
The Rep Range Chart
Bereken je 1RM
Absolutely Abs

Nieuwsbrieven
 mei 2010

Search

Sitemap

Adverteren
 Forum Top Banner
Forum Footer Banner
Subforum Banner

Historie

Contact

Disclaimer
 Privacybeleid

 Body & Fitness Forum 

 Onze zoektocht naar het perfecte lichaam en de naar pijn hunkerende bodybuilders brengt ons niet vanzelfsprekend naar de plaats waar je ze meteen zou verwachten: De Olympia, De Mr. Universe nee zelfs niet op een nationaal evenement. In feite zijn er honderden grote bodybuilders die zelfs nooit met een wedstrijd mee zullen doen.

De bodybuilders waar ik over praat zijn overal. Ze zijn een ieder die de tijd vrij maakt, er moeite voor doet en consequent te vinden is in de sportschool. Zij zijn diegenen die zich een lifestyle eigen hebben gemaakt, zich in het zweet werken met zware gewichten en in de slag zijn om spiervezels stuk te maken om vervolgens met tegenzin te moeten wachten op het herstel zodat zij de spiergroep wederom kunnen afmatten. Mensen die hun dag starten met 50 sit-ups, 10 eiwitten en een handvol met vitaminen. Niet omdat ze moeten, nee omdat ze het graag willen.

Natuurlijk zijn bodybuilders de supermanachtige tot mens verworden Griekse goden als Dorian Yates, Shawn Ray, Milos Sarcev, Arnold Schwarzenegger en regerend Mr. Olympia kampioen Ronnie Coleman. Ik zou gek zijn als ik deze mannen geen bodybuilders noem (zeker niet als ik vlak voor ze sta)  .

Maar ondanks dat, zijn in mijn ogen de echte bodybuilders ook die mensen die waarschijnlijk net als jij, elke dag tijd vrij maken om op het internet of op een bodybuilding forum als Body & Fitness Forum zoveel mogelijk informatie proberen te verzamelen over alles wat er in hun kunnen ligt om net zo groot zo niet groter te mogen worden dan hun persoonlijke bodybuilder idool.

Wij heten je dan ook van harte welkom.